Да улесним връзката ресторантьори-кандидат служители

Да улесним връзката ресторантьори-кандидат служители

Мнениеот Елини » Пет Дек 18, 2009 12:04 pm

Затруднената връзка в момента не обслужва нито една от страните.Обстоятелствата изискват бързи контакти и решения. Създадената тромава система обяви, човешки ресурси, само усложнява работата в този бранш.Често лицата оторизирани да избират екипи за заведения и хотели нямат опита и знанията, бързите реакции за навременни решения. Собственици доверили се на "специалистите" започват да работят с лоши екипи и резултатите са буксуване на място в най-добрия случай или фалит.
Елини

Re: Да улесним връзката ресторантьори-кандидат служители

Мнениеот Администратор » Пет Дек 18, 2009 1:08 pm

Основният проблем, както го описвате, е директното свързване между страните и намирането на информация от страна на заинтересованите. Предполагам, че повечето фирми разчитат на посредници. Сред посредниците има и специалисти в отделните сфери на дейност и трябва да се търсят точно такива. Колкото до интернет, според мен гуугъл в последните 1-2 години се е изчерпал и не става за сериозно търсене на информация. Специализираните портали за работа също не са много добра алтернатива, защото не са достатъчно популярни. Има хора, които все още не знаят или не искат да си служат с интернет. Има много фактори, които ще бъдат причина, връзката за която говорите, да бъде много трудна.
Аватар
Администратор
Администратор

Мнениеот Елини » Пет Дек 18, 2009 3:31 pm

Здравейте!
Най-напред благодаря за прекрасната възможност да обменим мнение!
Тъй като съм директен човек ви пиша ,че пътя е Скайп -адреси.
В тази област работата на място е показателя за ниво.
Мислите ли ,че е възможно Travel Guide да стане мястото на срещата?
Елини

Мнениеот Администратор » Пет Дек 18, 2009 5:35 pm

Да, разбира се, само измислете подходящият начин това да стане възможно. Аз лично не съм наясно как точно може да стане.
Аватар
Администратор
Администратор

Назад към Общи дискусии